Welkom op de site van Ajna Zielsbeweging.

 

Mijn naam is Jeanine Anja Tebbens. 

Mijn voornamen bestaan uit de combinaties van de namen van mijn grootouders. Jeanine is een combinatie van Jeannette en Sien en Anja een combinatie van Anton en Jan.

Vroeger had ik een hekel aan de de naam Anja, maar sinds ik leerde over de chakra's en mij verdiepte in de spirituele kant van het leven en de rol van degenen die ons zijn voorgegaan is dit veranderd. Ajna, het zesde chakra dat onder andere staat voor je intuïtie, heeft dezelfde letters als mijn tweede naam Anja. 

Toen ik in 2018 begon met schrijven en in 2020 een eerste boek in kleine oplage uitbracht, voelde het zeer passend om dit te bekrachtigen met mijn voornamen Jeanine Anja. 

Daaropvolgend nu in 2022 Ajna Zielsbeweging en Ajna Uitgeverij.

 

Wat kan ik voor jou betekenen:

 

Door te luisteren m.b.v. mijn hooggevoelige kwaliteiten en mijn intuïtie te gebruiken, kan ik aanvoelen in een gesprek waar het in jou wrijft, welk stuk in jou nog aandacht nodig heeft om aan de oppervlakte te komen. Ik voel als het ware in mijn eigen lijf waar het bij jou vastloopt.

Door eigen levenservaring/innerlijke processen kan ik er woorden aan geven die bij jou kunnen resoneren. Als het ware lees ik jou en vertaal wat er gezien mag worden.